Форум | ~Съзадател: Кристофър О'Браян ~Създаден
на : 12.01.2011г. ~По
идеи на: Кристофър О'Браян Виктория Арчибалд ~Дизайн: Кристофър О'Браян ~Администратор: Кристофър О'Браян ~За
връзка: skype :
sweet_boy100 |
Чат | <!-- BEGIN CBOX - www.cbox.ws - v001 --> <div id="cboxdiv" style="text-align: center; line-height: 0"> <div><iframe frameborder="0" width="200" height="305" src="http://www4.cbox.ws/box/?boxid=3858492&boxtag=b1wng5&sec=main" marginheight="2" marginwidth="2" scrolling="auto" allowtransparency="yes" name="cboxmain" style="border:#ababab 1px solid;" id="cboxmain"></iframe></div> <div><iframe frameborder="0" width="200" height="75" src="http://www4.cbox.ws/box/?boxid=3858492&boxtag=b1wng5&sec=form" marginheight="2" marginwidth="2" scrolling="no" allowtransparency="yes" name="cboxform" style="border:#ababab 1px solid;border-top:0px" id="cboxform"></iframe></div> </div> <!-- END CBOX -->
|
|
| Темата на богатите | |
|
+32Сара Драгомир Натали Джерманота Уилям Тони Уейланд Катрин Салватор Натали Снейк Блеър Уудсън Роуз Ерин Мадисън Смит Джейк Милър Eлена Сантяго Нериса Р. Шинджи Нами Луциана-Мария Грайнер Бен Уилиамс Джесика Милър Ария Бихтер Девиън Хелман Джени Никол Аштън Чейс Джеймс Джой Blair Waldorf Ашли Уейт Ариана Елезар Чарлз Бас Алис Доун Алисън Уолдорф Виктория Арчибалд Блеър Ейрън Драгомир Серена Ван ДерУудсен Кристофър О'Браян 36 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Кристофър О'Браян Admin
Брой мнения : 312 Join date : 02.01.2011 Age : 28
Герой Прякор: Плейбоят Популярност: (170/1000) Пари: 49.100
| Заглавие: Темата на богатите Вто Яну 11, 2011 12:02 pm | |
| First topic message reminder :
Име: /след като напишете името на героя си,моля Ви,напишете и името на звездата,която ползвате./ Години: /от 14 до 24/ Информация за семейството: /това е най - важното нещо в този шаблон.Тук може да пишете каквото сметнете за добре за семейството си.Все пак ще бъде добре да знаем нещо повече за него./ Външен вид: /това поле е само ако нямате снимка/ Характер: /поне 3-4 реда/ История: /поне 5-6 реда/ Допълнително: Снимка:
Последната промяна е направена от Кристофър О'Браян на Пет Яну 28, 2011 5:17 am; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
| | |
Автор | Съобщение |
---|
Джесика Милър Haven't you heard? I'm the crazy bitch around here
Брой мнения : 70 Join date : 22.01.2011
Герой Прякор: Популярност: (50/1000) Пари: 50.200
| Заглавие: Re: Темата на богатите Вто Фев 01, 2011 12:11 am | |
| | |
| | | Роуз Ерин
Брой мнения : 4 Join date : 01.02.2011 Age : 27
Герой Прякор: Популярност: (0/1000) Пари: 50.000
| Заглавие: Re: Темата на богатите Вто Фев 01, 2011 2:24 am | |
| Име: Роуз Ерин ( Shenae Grimes ) Години на героя: 17 Информация за семейството: Майка - Джесика Маршъл Баща - Джоузеф Ерин Доведен брат - Иън Ерин Характер: Роуз понякога е тотална кучка, но понякога е много добра. Обича прекалено много(така казват някои) приятелите си и майка си. Така като майка й и баща й са се разделили, Роуз живее с майка си, въпреки че с майка си не се виждат често. Още от изневярата на баща й, в Ер се е изпарило всякакво уважение към него, даже го презира. Не понася новобогаташите, които имат огромно самочувствие и унижават хората за забавление. Мрази някой да й казва, какво трябва да прави. Обожава да пазарува и да се разхожда сама, така единствено може да размишлява. Би дала всичките пари на света, за да бъде с майка си по- често. Не обича да говори за това, в кого се е влюбила, не че става често, напротив става много рядко. Лъже, само когато е необходимо, но мрази да я лъжат, а тя винаги узнава, дали я лъжат или казват истината. Може да бъде много отмъстителна, ако някой е наранил нейн близък. История: Роуз е родена в Лос Анджелис в много богато семейство. Баща й има клонове банки, а майка й е известна дизайнерка на дрехи. Когато е била малка, Ер не е мислела парите за нещо важно. Смятала се е за нормално момиче, като другите в училище. Когато е на 5 години, майка й и баща й се развеждат и момичето, с майка си се мести в Манхатън, Ню Йорк, а осиновеният брат на Роуз остава да живее с бащата. Откакто са се преместили майката на Ер постоянно пътува. На 14 годишна възраст парите повлияват на Роуз, и тя започва да се държи изключително гадно с другите. Отначало Роуз е манипулирала Джесика(майка й) и тя се е съгласявала с всичко, казано от Ер. Но след като момичето пораства, се променя и се научава да цени майка си, както и приятелите си. Сега Роуз живее със служите си, които са й много близки и тя никога не си е позволявала да се държи високомерно с тях, в огромна къща. Допълнително: - Любими цветове: Черно, Бяло, Сиво, Тъмно синьо и Червено - Любими типове музика: Pop, Rap и R&B - Любими цветя: Рози - Любима напитка: Вино - Любима храна: Спагети - Мрази суши, метъл, диети, "свалячи" и хора, които изтезават животните. | |
| | | Кристофър О'Браян Admin
| Заглавие: Re: Темата на богатите Вто Фев 01, 2011 4:36 am | |
| | |
| | | Блеър Уудсън
Брой мнения : 2 Join date : 16.01.2011
| Заглавие: Re: Темата на богатите Вто Фев 01, 2011 12:54 pm | |
| Име: Блеър Антъни Кристенсен Уудсън Години: 17 Информация за семейството: Майка - Габриела Уудсън Баща - Джон Уудсън Сестра - Катрин Уудсън Характер: Буйна,дръзка,непреклонна и самоуверена- това са думите, койтоописватнай-добре Блеър .Доста сложен характер е и трудно можеш да я опознаеш.Допуска до себе си само хора на които има доверие. Готова е да направи всичко за приятелите си ако е нужно.Мрази да и противоречат.Обича да получава това, което иска.Много рядко търси помощ от някой свикнала е да се справя сама с всичко.Понякога взима решения твърде прибързано и това понякога и изиграва лоша шега. Отделя доста време на външния си вид. Не обича да говори за себе си. Въпреки буйния си характер има моменти когато е тиха и сдържана, но това се случва много рядко.История: Родена е в Маями в заможно семейство.Майка и е адвокат, а баща и има фирма за недвижими имоти.Всичко върви добре докато един ден не решават да се преместят в друг град заради по-голямата сестра на Блеър - Катрин.Блеър в началото е много ядосана заради спонтанното решение на родителите и. Трудно и е да се раздели с училището и с приятелите си , защото е била една от популярните и това я кара повече да се ядосва на родителите си.Е въпреки всичките караници те заминават за Ню Йорк, но понеже Блеър решава, че иска да живее сама родителите и копуват апартамент в Ъпър Ийст Сайд. Снимка: | |
| Заглавие: Re: Темата на богатите Вто Фев 01, 2011 12:56 pm | |
| Само ми напиши по Лс коя е актрисата,която ползваш. | |
| | | Натали Снейк
Брой мнения : 1 Join date : 02.02.2011
Герой Прякор: Нат; Таля Популярност: (40/100) Пари: 100.000
| Заглавие: Re: Темата на богатите Сря Фев 02, 2011 7:51 am | |
| Име: Натали Боудън Снейк Години: 17 Информация за семейството:-Майка- Елизабет Снейк-Баща-Неизвестен Характер: Натали (или Таля, както й казват приятелите) е добродушна и много срамежлива. Винаги е приятелски настроена, но ако я предадеш, ще видиш другата й страна. Тя може да е мила, но може и да е ужасно груба и рязка. Натали е романтичка, вярва в сладникавата любов и т.н. Не злоупотребява с това, че е богата. Всъщност е страшно пестелив човек. Обича всичко да е подредено и да е под контрол. Дава всичко за приятелите си. Като цяло Таля е едно обикновенно и мило момиче. Макар да е красива, самочувствието й не е много високо. Никога не е излизала на среща, не е целувала момче, поради простата причина, че не е доверчива. История: Таля е резултат от една пиянска вечер на майка й. Когато се ражда, тя е с увреждане и до днес зрението й е засегнато и почти не вижда. Детството й не е лесно; макар да е от богата фамилия, тя няма много приятели, защото често е била отхвърляна заради заболяването й. Обучава се самостоятелно вкъщи, като постига изключителен резултат. Майка й няма много време за нея и може да се каже, че е изпуснала последните 10 години от живота на Таля, като често е била на срещи и е оставяла дъщеря си с прислугата.Живее в Горен Ийст Сайд. Допълнителна информация: Таля може да свири на пиано, както и да пее много добре. Придвижва се в малко бастунче, което й помага. 1; 2; 3Adriana Lima | |
| | | Нериса Р.
Брой мнения : 24 Join date : 27.01.2011 Age : 28
Герой Прякор: Нери,Нес Популярност: (0/1000) Пари: 50.000
| Заглавие: Re: Темата на богатите Сря Фев 02, 2011 11:11 am | |
| | |
| | | Катрин Салватор
Брой мнения : 1 Join date : 03.02.2011 Местожителство : Ню Йорг
Герой Прякор: Дяволчето Популярност: (300/1000) Пари: 500.000
| Заглавие: Re: Темата на богатите Чет Фев 03, 2011 2:02 pm | |
| Име: Катерина (Катрин) Салватор Години: 20 Информация за семейството: Майка - Кандис Валейнтайн; Баща - Джеймс Салватор.Катрин е със смесена кръв.Американка по майчина линия и италианка па бащина.Бащa й е богаташ,който ръководи милиони вериги хотели и ресторанти по цял свят,а майка й е извистна актриса. Характер: Кат е доста буйна .Тя винаги е в разгара на купона и обича да се забавлява.Тя е егоистична,цинична и арогантна млада госпожица. Може да направи живота ти ад живота.Има много приятели ,както и врагове.Но за нея това ,че има врагове я радва.Обича приятелите си и роднитите й и прави всичко за тях за да са щастливи.Като модел Катрин е свикнала винаги да е в обществото на известните. История: Катрин е родена и израства тук.Семейството й е известно в цял свят.Глезят я като кралска особа.Родителите й много не са около нея заради работата им,но все пак тя сама се грижи за себе си.В училище става най - популярното момиче,заради милиардите и славата на семейството.Когато става на 12 отива при баба си в Италия.След 5 години тя вече е по кориците на извести списания.На 17 тя се връща в Ню Йорг като най - известния супер модел.Решава да завърши образованието си в Колумбийския университет.
Последната промяна е направена от Катрин Салватор на Пет Фев 04, 2011 11:38 am; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
| Заглавие: Re: Темата на богатите Чет Фев 03, 2011 2:47 pm | |
| Одобрена!Напиши ми по Лс,коя е героинята,която ползваш... | |
| | | Тони Уейланд
Брой мнения : 1 Join date : 08.02.2011
| Заглавие: Re: Темата на богатите Вто Фев 08, 2011 11:28 am | |
| Име:Тони Уейланд. (Използвам Logan Lerman.)Години:18.Информация за семейството:Майка ми е известна певица, а баща ми актьор. Той има 10 оскара, а тя 11 грамита. Нямам братя или сестри, колкото и да ми се искаше...Характер:Вече съм добър човек, обичам семейството си и приятелите си. Размекнал съм се. Лесно раним съм. Не ми пука толкова за мнението на хората. Нито пък за мнението на нашите. Обичам Бърбери, затова на всяка премиера съм с някоя тяхна дрешка. Доста трудно мога да се доверя на някой.История:Роден съм на 15-ти Април 1993-та година. Майка ми е певица, баща ми актьор. Така, че израстнах под прожекторите. От малък играя във филми, и си имам самочуствие. Знам, че имам талант. Преди бях огромен гадняр, всички в училище на колене ми падаха. Манипулирах хората. Започнах да пуша още от 13 годишен. Не ми пукаше. Не, че ми пука сега де. Но пък малко се промених. Не съм като актьорчетата които дори не идват за снимки на филма им. Имам доста филми зад гърба си и голяма кариера, но пък не мога да пея. Повече съм наследил от баша си. Мразя спортовете с топка. Адски са ми противни. Затова обичам плуването. Искам по цял ден да кисна във вода. Имам малко приятели, но пък са ми верни, все пак сме на едно ниво. Нямал съм гадже, нямам и намерение, но пък кой знае?!Допълнително:Пуша, но пък не обичам алкохол. Много обичам шоколад и сладолед. Също и да чета фентъзи.Снимка: | |
| Заглавие: Re: Темата на богатите Вто Фев 08, 2011 12:13 pm | |
| Одобрен!Името ти ще го сменя с Тони Уейланд | |
| | | Уилям
Брой мнения : 1 Join date : 11.02.2011
| Заглавие: Re: Темата на богатите Пет Фев 11, 2011 10:38 am | |
| Име: Уилям (Уилям Леви) Години:19 Информация за семейството:Семейството на Уилям от начала не е толкова много заможно както в момента.След като баща му започва бизнес с текстил той преоспява и забогатява като става един от най-известните бизнесмени.Кокато Уилям става на 18 баща му му предлага да започне работа при него но Уилям отказва и се изнася от дома си.След година обикаляне той се озовава в това градче и решава да остане тук.Характер: Уилям е един младеж който както всички обича купоните и шумните места.Попринцип той не се ядосвамного лесно.Обича да се занимава с външния вид и косата си.История:Кото малък Уилям не е живял в заможно семейство.Когато баща му започва бизнес полужението им се оправя и той става син на един от най заможните хора.След като е навършил 18 баща му му предлага работа във фирмата но той отказва.Напуска дома си и започва да обикаля света.След одна година той идва тук и решава да остане.Допълнително:Има един медальон който баща му му е дал преди да замине.За Уилям този медальон е много скъп.Снимка: | |
| | | Джесика Милър Haven't you heard? I'm the crazy bitch around here
| Заглавие: Re: Темата на богатите Пет Фев 11, 2011 12:15 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Темата на богатите Пет Фев 18, 2011 5:49 am | |
| Героите от сериала са забранени!Избери си друг лик за героя си ... | |
| | | Натали Джерманота Born This Way
Брой мнения : 9 Join date : 18.02.2011 Age : 32 Местожителство : Горен Ийст Сайд
Герой Прякор: Популярност: (0/0) Пари: 50.000
| Заглавие: Re: Темата на богатите Пет Фев 18, 2011 8:21 am | |
| Име : Натали Джерманота/Lady GaGa Години : 18 Информация за семейството : Maйка и умира когато е на 11.Живее с баща си Джон Джерманота.Наполовина Италианка е.Баща и много пътува и остава доста често сама.Всичките и други роднини живеят в Италия. Външен вид : ------- Характер : Натали е мило и добро момиче.Но също така може и да бъде много лоша.Винаги помага на приятелите си когато имат нужда от нея. Въпреки че няколко пъти са и забивали нож в гърба тя все вярва че има и добри хора.За нея най-важният човек в живота и е баща и.Също така много обича и модата която е голяма част от нейният живот. История : Родена е в Италия,но докато е била още бебе родителите и се местят в New York.Имала е прекрасно детство.Не е била лишавана от нищо. Когато майка и умира тя го преживява много тежко.Въпреки че баща и много пътува са много близки и се подкрепят.Майката на баща й Олесия Джерманота всячески се опитвала да ги раздели и затова те се преместили в New York. Но в крайна сметка тя е много близка с Натали и двете много се обичат. | |
| | | Джесика Милър Haven't you heard? I'm the crazy bitch around here
| Заглавие: Re: Темата на богатите Пет Фев 18, 2011 3:47 pm | |
| | |
| | | Сара Драгомир
Брой мнения : 6 Join date : 17.04.2012
Герой Прякор: Популярност: (0/0) Пари: 50.100
| Заглавие: Re: Темата на богатите Вто Апр 17, 2012 9:53 am | |
| Име: Сара Драгомир Години: 17 Информация за семейството: Фамилното `и име се дължи на това ,баща `и е руснак.Казва се Дмитрий Драгомир ,живее в Москва. Майката-Роузмари Бас Драгомир живее със Сара и по - големият `и брат Eйрън Характер: Много своенравна и буйна личност.Лесно избухва и действа преди да мисли. Често скача да се бие без да й пука колко по-едър или по-силен е противника й.Харесва й да шие.Иска да работи в модната къща на майка си и някой ден да поеме управлението. Понякога върши неща,които `и идват отвътре. Много често е опитвала да избяга от дома си,но винаги се връща,защото се чувства зле за майка си и брат си. Дори и понякога да не го показва,тя се интересува за брат си. Не обича хората да я смятат за безмозъчна богаташка,затова смята скоро да поправи това. Доста често е попадала в блога на Клюкарката заради поведението си. Обича да привлича внимание. История: Живее с брат си в имението.На дванадесет години започва да клони към наркотиците ,но благодарение на брат й сега отново е в правия път и не дружи с такива ,като онези ,които я подтикнаха на се друса.Пада си мързел и постоянно иска пари на заем от Ейрън и никога не му ги връща.Единствения й приятел колкото и малко да се понасят с него е брат й. Когато е била на 12 един приятел на брат `и за малко я изнасилва,но тя успява да се спаси от него,не го е казвала на никого и не смята да го прави. През годините Сара се превръща в по - отговорен човек и иска да бъде добра,но просто нещо от вътре я кара да прави лоши неща и дасъздава проблеми на брат си. Надява се един ден той да `и прости за всички лоши работи и проблеми,в които го е вкарала. | |
| Заглавие: Re: Темата на богатите Вто Апр 17, 2012 10:26 am | |
| Добре дошла при нас! | |
| | | Adrianna Duncan
Брой мнения : 4 Join date : 17.04.2012
Герой Прякор: Популярност: (0/0) Пари: 50.000
| Заглавие: Re: Темата на богатите Вто Апр 17, 2012 10:51 am | |
| Jessica Lowndes
Име: Adrianna Duncan
Години: 18
Информация за семейството: Бащата на Ейд е известен адвокат,а майка й е най-известният ПР агент в Ню Йорк.
Характер: Има дълга кафява коса и прекрасни сини очи.Не е много висока.Обича да носи обувки на висок ток.Кожата и е бяла като сняг.Обича да се грижи за себе си.Поддържа хубавата си фигура като тренира всякакви неща.Най-вече йога.Много обича модата.Има красиво овално лице.Повечето момичета и завиждат,а на нея това и доставя удоволствие. Обича да експериментира със стила си,но в рамките на нормалното.
История: Адриана е родена в Ню Йорк.Чистокръвна,горда нюйоркчанка.Израснала е в богато семейство.Винаги е получавала това,което иска.За щастие не се превърнала в разглезена богаташка,а станала млада дама,която искала сама да се оправя и да се махне от семейното "гнездо".Когато навършва 17 години родителите й я пращат да учи за една година в Италия.Знаейки езика,Адриана се справя чудесно сама,но дома много и липсва.Когато годината приключва тя решава да се върне у дома.Успява да убеди родителите си да я пуснат да живее сама.Въпреки че все още е на тяхна издръжка.Започва да работи усилино за да постигне това което иска. | |
| Заглавие: Re: Темата на богатите Вто Апр 17, 2012 11:15 am | |
| Добре дошла си сред нас! | |
| | | Никол Мур
Брой мнения : 23 Join date : 17.04.2012 Местожителство : Зад теб!
Герой Прякор: Ники Популярност: (100/100) Пари: Не им знае броя хД
| Заглавие: Re: Темата на богатите Вто Апр 17, 2012 11:34 am | |
| Име: Никол Мур/Amber Heard Години: 18 Информация за семейството: Те са щури хора които обичат да спретват различни глупави партита които смятат за забавни .. но изглежда че са защото и гостите смятат така но както и да е.Те са чудесни хора, изпълнени с живот и благородство. Външен вид: Никол е с дълга руса коса и свтло като на Ангел личице и красиви зелени очи! Тя не обича да прекарва часове пред огледалото десет минути са и предостатъчни за лек грим и прическа.Стилът и е променлив, както характера й, дрехите които избира винаги опират и до настроението на момичето. Характер: Никол е добро и усложливо момиче но е инат, държи на своето, не се примирява със загубите .. ще играе играта до смърт но ще спечели.Може да е добра, мила и усложлива в един момент но може да бъде и зла, маниполативна, студена и бездушна кучка която е способна да убие! Но не харесва особенно тази си страна. История: Родена е в заможно семейство, никога нищо не й е липсвало, Майка й известна и търсена дизайнерка а баща й управител на кампания.Тя бива изгледана като писано яйце.С всяка следваща година през която Никол пораства малко по-малко се превръща в ангел, красив ангел.Поредния скучен ден Никол се беше излегнала на канапето във всекидневната и четеше списание докато не чу дрезгавият глас на прислугата
*** -Госпожице Мур, пощата! Обади се прислугата, затворих списаниетои се изправих. -Брошури, намаления, Далия Мур! Това беше за майка ми, оставих го на масата и отново седнах и грабнха списанието което четях.Не можех да се съсредоточа върху написаното .. погледът ми беше върху пликът. -Ще хвърля един малък поглед. Отворих пликът а там имаше снимки .. на баща ми с някакво момиче... една след друга прелиствах снимките с отвръщение омразата надделяваше в мен .. всяка една снимка по противна ..вратата се хлопна а от там влезна баща ми .. ухилен до уши. -Принцесо прибрах се .. каза баща ми .. Изправих се и нервно тръгнах към него .. -Как ще обясниш това ?! Хвърлих снимките към него а усмивката му бавно започна да угасва.Сълзите бавно се стекоха по лицето ми .. -Какво става ?! Попита майка ми която слизаше по стълбите .. -Това става, наведох се и взех няколко снимки
*** Майка ми започна да крещи и да удря Дейвид (баща ми) На другият ден баща ми стоеше пред асансьора и оглеждаше тъжно.Облегнах се на парапета поглеждайки го .. може би бе осъзнал грешката си, той погледна нагоре а погледите ни се сещнаха .. Извъртях поглед, а той вдигна куфарите и се качи в асансьора.Изтичах до стаята си като се упрях на врата като бавно се смъкнах надолу.Прекалено голям товар за едно 16 годишно момиче! Годините минаваха а раната бавно .. малко-по малко зарастваше! Допълнително: -Обича да пие Снимка:
| |
| | | Ейрън Драгомир
Брой мнения : 72 Join date : 15.01.2011 Age : 29 Местожителство : Горен Ийст Сайд
Герой Прякор: Ей Популярност: (100/1000) Пари: 50.300
| Заглавие: Re: Темата на богатите Вто Апр 17, 2012 12:05 pm | |
| Одобрена | |
| | | Alexis Reed
Брой мнения : 4 Join date : 17.04.2012
Герой Прякор: Популярност: (72/100) Пари: I don't count them anymore
| Заглавие: Re: Темата на богатите Вто Апр 17, 2012 12:49 pm | |
| Име: Alexis Reed / Kristen Stewart Години: 17 Информация за семейството: Има по-голям брат и много скучни родители.Майка и е дизайнер, а баща и - автомобилен състезател.Родителите и са разведени, но с брат си често се местят заради техните разправии.Половината година са при майка си, другата при баща си.Баща и прави яки купони и обича да се забавлява,а майка и е по скучните вечери и нагласените партита. Характер: Алекс е много мило момиче, което преди е вършело много нередни неща и сега се опитва да ги оправи.Голям инат е и винаи защитава мнението си, дори и да знае, че не е права.Обича купоните, но не и алкохола.Много е интелигентна,но не го показва често, за да не мислят другите, че е от тези, които постоянно учат.Интересна личност е, защоо постоянно си променя мнението и това, в повечето случаи и изиграва лоша шега.Много е чувствителна и обичлива.Лесно се доверява на хората. История: От малка живее в Ню Йорк.Майка й и баща й се развеждат, когато тя е на 10.Баща и остава в Бруклин, а майка и в горен Ийст Сайд.В момента живее при майка си,а брат и живее в Бруклин заедно с баща им.На 25 годишна възраст Алекс започва да се измъква тайно от вкъщи, да ходи по купони и да се напива.правила е много глупости, но когато сама осъзнава,че иска да промени живота си заминава в друг град.Сега 2 години по-късно се завръща в Манхатън, за да започне живота си наново. Допълнително: -Много обича животни и има хъски на име Макс -Може да пее и свири на китара
| |
| | | Виктория Арчибалд
Брой мнения : 73 Join date : 14.01.2011
Герой Прякор: Популярност: (120/1000) Пари: 50.400
| Заглавие: Re: Темата на богатите Вто Апр 17, 2012 1:12 pm | |
| | |
| | | Zachkary Chest
Брой мнения : 8 Join date : 18.04.2012
| Заглавие: Re: Темата на богатите Сря Апр 18, 2012 11:21 am | |
| Име: Закъри Евън Чест Години: 25 Квартал:Ъпър Ийст Сайд Външен вид: Закъри е одрал кожата на баща си. Има същият висок ръст и кафеви кадифени очи. Лявата му вежда е леко спецепа, поради сбиването, в което е участвал като дете. Характер: Закъри определено се отличава от типичния младеж на своите години. Той е по-избухлив и нетърпелив. Мрази да отлага и хората, които имат да отлагат нещо във времето, обича всичко да се върши на момента. Приятелите за него са много ценно нещо, приятел ли си му, ще държи до края на теб, предадеш ли го, считай, че няма да имаш спокоен сън повече. Много вреден навик на Зак е да си го изкарва на хората, които искат да му помогнат и след това съжелява, но все пак-хората се учим от грешките си. История: Закъри е роден в Ню Йорк. Майка му е американка, а баща му германец с американски произход, затова и Зак винаги е притежавал този специфичен акцент, който може да побърка всички. Малкият Чест има и по-голям брат-Дейлиан, който обаче заминава за Франция и на практика, Закъри израства без брат. Момчето е примерно-има хубави оценки, добро поведение и всичко е по вода, докато не става тийн и започва да пие и да пуши, даже посяга и на наркотиците, но за щастие точно тогава брат му се прибира и го отказва като му помага да се справи с всичко, като от този момент Зак остава благодарен на брат си. След като завършва гимназията и учи в колежа се запознава с първата си голяма любов-Аналейн, с която е 4 години, но след колежа непосредствено се разделят и за кратко той заминава за Вашингтон, но се връща 5 месеца по-късно като си наема жилище, намира си работа и животът му в Ню Йорк всъщност едва започва.. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Темата на богатите | |
| |
| | | | Темата на богатите | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| Бързи клюки | Оу,здравейте скъпи ми жертви!Отново съм на линия и то с доста пикантна
клюка!Миличкият на Вики - Ей,организира парти в къщата си,но странното
беше,че преди мис Арчибалд да дойде,никой не бе там.."Хм,Ей,човек би си помислил,че си хванал Виктория само заради популярността си..."Малко
по късно,след пристигането на Виктория,разбрах,че госпожица Лаброс е
била зарязана от плейбоя,заради Джесика...Малко по - късно Мишел бе
забелязана на летището да се връща обратно в Париж.(Вижте повече...) xoxo You know you love me Gossip RPG
|
Прогнозата за времето | Вече втори ден гъсти облаци се виждат в небето. Натрупалият сняг ще се задържи още два-три дни,така че възползвайте се. Градусите за днес ще бъдат 09°/14°.
|
|